Επιδιόρθωση σφαλμάτων σε άρχεια Windows.

Μερικές φορές τα windows Πετάνε errors για αρχεία κατεστραμένα, η για bad sectors. Τις περισσότερες φορές είναι δυνατόν να γλυτώσουμε το format, με λίγες απλές κινήσεις , που θα επαναφέρουν την εγκατάσταση μας σε πλήρως λειτουργική κατάσταση.

Ειναι λίγο hardcore λύση, αλλα νομίζω η καλύτερη δυνατή πρίν το φορμάτ. κατεβάζεις το UBCD (Ultimate Boot CD) ειναι τσάμπα bootable cd . Ξεκινάς το PC απο κει,και κανεις τα εξής 3 βήματα :

1)Τρέχεις το HDD disk check της εταιρίας του δίσκου σου (περιέχονται τα προγράμματα απόλες τις εταιρίες στο cd) και αν σου βρέι bad sectors το αφηνεις να τα επισκευάσει κιόλας.

2) Τρέχεις το HDD Regenerator που προσπαθεί (και συνήθως επιτυχγάνει ) να σου επαναφέρει δηλωμένα bad sectors απο την προηγουμενη διαδικασία.

3) Φορτώνεις το cd των windows που τρέχεις, σαν να ήθελες να κάνεις φορμάτ, και επιλέγεις repair ® . απο εκεί σε βγάζει σε μία κονσόλα(C:\>) , και γραφεις “chkdsk /f” χωρίς “” και πατάς enter. Αυτό θα σου κάνει έλεγχο στα αρχεία των windows και θα σου διορθώσει όποια βρεί πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί απο bad sectors.

Στο τέλος της διαδικασίας θα εχεις ένα σκληρο σε άριστη κατάσταση, και μία εγκατάσταση windows χωρίς χαλασμένα αρχεία.

Σχολιαστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συντακτης
Dimitris Valilis
Ενθουσιώδης με την τεχνολογία, gamer και casual μπλόγκερ, απο μικρό παιδί προσπαθώ να ενημερώνομαι για νέες τεχνολογίες και να δοκιμάζω καινούρια πράγματα. Γράφω στο blog για να εκφράσω την άποψή μου, αλλα και για να σημειώσω πράγματα που μελλοντικά θα ψάχνω. Ενθουσιάζομαι με προγραμματιστικά και κατασκευαστικά projects και αφιερώνω τον ελεύθερο μου χρόνο στις 3D-Κατασκευές και τον σχεδιασμο/υλοποίηση και διαχείριση συστημάτων τεχνολογίας υπολογιστών.
Επικοινωνια

: Email
: Facebook
: Instagram

Created and maintained by eassist. All rights reserved.