Απενεργοποιηση ειδοποίησης ενημέρωσης plugin στο wordpress

Καλό χρυσό το wordpress αλλα υπάρχουν περιπτώσεις που κάποια plugins δεν θελεις να ενημερώνονται. Οταν την διαχείριση την έχεις εσύ, ειναι ευκολο. Απλά παραβλέπεις το εικονίδιο που σε παραπέμπει στις ενημερώσεις.

Αν ομως στην διαχείριση του site μπαίνει και άλλος, πώς είσαι σίγουρος πως δεν θα ξυπνήσεις ενα πρωί που θα εχει πατήσει κάποιος το update , φέρνοντας την καταστροφή?

Για να σταματήσει λοιπόν κάποιο addon να ενημερώνει πως τρέχει σε παλιά εκδοση, κάνουμε το εξής:

Επιλέγουμε απο το μενού plugins > plugin files editor

Επιλέγουμε το plugin για το οποίο θέλουμε να κόψουμε τις ενημερώσεις των αναβαθμίσεων, πατάμε “select” και απο κατω στην λίστα αρχείων επιλέγουμε το αρχείο με κατάληξη .php και όνομα το όνομα του plugin.

στο τέλος τελος , του παραθύρου συμπληρώνουμε τις παρακάτω γραμμές, και πατάμε “Update File”.

//disable plugin update notifications
add_filter('site_transient_update_plugins', function ($value) { unset($value->response[ plugin_basename(__FILE__) ]);return $value; });

Thank me later.

Σχολιαστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συντακτης
Dimitris Valilis
Ενθουσιώδης με την τεχνολογία, gamer και casual μπλόγκερ, απο μικρό παιδί προσπαθώ να ενημερώνομαι για νέες τεχνολογίες και να δοκιμάζω καινούρια πράγματα. Γράφω στο blog για να εκφράσω την άποψή μου, αλλα και για να σημειώσω πράγματα που μελλοντικά θα ψάχνω. Ενθουσιάζομαι με προγραμματιστικά και κατασκευαστικά projects και αφιερώνω τον ελεύθερο μου χρόνο στις 3D-Κατασκευές και τον σχεδιασμο/υλοποίηση και διαχείριση συστημάτων τεχνολογίας υπολογιστών.
Επικοινωνια

: Email
: Facebook
: Instagram

Created and maintained by eassist. All rights reserved.